dimecres, 12 de març del 2014

PARLEM DE CINEMA?



Demà serà la segona sessió de “Parlem de cinema”, el cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema on es repassa la història del cine a través de directors que han marcat una època i han influenciat a les noves generacions.

Les reunions tenen lloc el segon dijous de cada mes a les 20 hores. El crític Pep Prieto serà l’encarregat de presentar el film i conduir el debat posterior de High Fidelity (Alta fidelitat) de Stephen Frears. La pel·lícula ens situa a Chicago on Rob, el protagonista del film, té una botiga de música que està a punt de fer fallida i on només es venen vinils. L’home comparteix afició per aquest material amb Dick i Barry. Els tres es reuneixen a la botiga on reflexionen i discuteixen sobre la música que els agrada.  A més, el protagonista té un altre problema: vol tornar amb la seva antiga parella, Laura, però ella ja està sortint amb un altre noi.


Per acabar, vull esmentar que, seguint amb l’estil del museu, l’entrada és gratuïta i el visionat del film serà en anglès amb subtítols en castellà. 


- Mónica Jiménez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada