dimarts, 4 de març del 2014

Premis Tres de Març 2014


Ahir es van celebrar al Teatre de Salt, els Premis 3 de Març. Aquests guardons s'entreguen des del 1988 en commemoració a la data en què el municipi de Salt va recuperar la seva independència. Des d'aquell moment es concedeixen a les persones i entitats que més han treballat pel poble. Enguany s'ha atorgat el Premi Individual a Montserrat Agell i Casademont i el Premi Col·lectiu al Coro Rociero “Duendes del Camino”.



Segons va dir Robert Fàbregas, Tinent d'alcalde, el jurat – format per l'alcalde, un representant de cada grup municipal i quatre representants més, triats entre els premiats dels darrers 10 anys, a més dels fills predilectes de la vila –, va decidir els guardonats per unanimitat. Convé destacar que durant la celebració es va fer una menció especial als altres candidats, aquests van ser Jordi Galià i Vilà, per la seva col·laboració amb diverses entitats del poble, i la Ludoteca de Salt-Les Bernardes, per la feina ben feta durant aquests últims 30 anys.




L'esdeveniment va ser emocionant i va tenir moments molt especials, a més a més va servir per homenatjar a les persones premiades i també, per fer poble. En diversos moments de la celebració vam poder gaudir de l'actuació dels professors de l'Aula de Música Tradicional de Salt, així mateix, els del Coro Rociero “Duendes del Camino” ens van delectar amb la seva veu i la seva dansa.

Durant la celebració també hi va haver moments per l'oficialitat, moment en què l'alcalde va fer el seu discurs i va dir que “rebre el premi és un reconeixement i una càrrega, ja que s'ha de seguir treballant”, Torramadé va fer referència a què en el poble es necessiten més referents.



Per acabar l'acte es va cantar el Cant dels Segadors i, a la sortida del teatre, hi havia preparat un deliciós pica – pica, on premiats i conciutadans van poder comparar impressions i mantenir una bona conversa.



Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada