divendres, 28 de març del 2014

Comença el primer divendres del Festival Strenes


El Festival Strenes va començar ahir a la nit, a l’Auditori de la ciutat amb un espectacle de Cançons de revolta, una activitat inclosa dins dels actes del tricentenari. Avui però, 28 de març hi ha noves actuacions.

Primerament, Gerard Quintana estrena el seu nou disc Tothom ho sap, a l’Auditori de Girona. Aquest esdeveniment és a les 21:00 hores i coincideix amb un altre espectacle, en aquest cas a la Sala de Teatre La Planeta on Joan Colomo també farà la presentació oficial de La Fíbia i la Fòbia. Aquest però, farà dues presentacions, una a la hora que hem esmentat i l’altre a les 23:00 hores a la mateixa sala.

Següentment, a la Impremta, a les 23:30 hores, hi actuaran La senyoreta Descalça, un bon descobriment actual, un grup de Banyoles que presenta una mescla de diferents estils musicals amb l’electrònica. Van quedar dels cinc finalistes al concurs de grups emergents de Sona9.

Finalment, el grup més esperat d’aquesta nit, és Oques Grasses, que presenten el seu nou disc a la Mirona a les 23:00 hores. El grup osonenc  va fer furor amb el seu primer disc Un dia no sé com, va contagiar la seva música per totes les terres catalanes. Ells mateixos han preferit no descansar i treballar fort pel següent disc que avui presenten a la nostra ciutat. El nom del disc és Digue-n’hi com vulguis, aquest va sortir el passat 4 de març, ja l’han presentat a diferents poblacions però no podia faltar al Festival Strenes. Les entrades costen 5 euros anticipada i 10 a la mateixa taquilla.


Pel que fa a la programació del cap de setmana, el dissabte actuaran arreu de la ciutat Judit Neddermann, Els Diables d’Onyar, Germà Negre, Feliu Ventura, Els Pets i Nou Dits. 






Alba Orra Bassas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada