diumenge, 30 de març del 2014

El mundial X-Trial tenca el campionat a Oviedo


El campionat del món de trial indoor ha finalitzat aquest cap de setmana a Oviedo.

Toni Bou compleix amb l’espectacle que tothom esperava, s’emporta la 26a victòria consecutiva i els aplaudiments del públic d’Astúries; Cabestany queda segon i se’n endú el subcampionat, en tercer lloc, Raga manté la seva posició i se n’emporta el bronze.

El divendres passat, dia 28/03/2014 els pilots de l’X-Trial es van desplaçar a la darrera prova del campionat del món al principat d’Astúries, Oviedo. L’evolució de la carrera va portar a què la majoria de pilots conservessin les posicions que ja gaudien al ranking del campionat.

Toni Bou, ja proclamat campió del món a la penúltima prova disputada a Milà, no li era necessari puntar a Oviedo, ja que matemàticament ja havia guanyat. Tot i així, el referent del trial es va desplaçar a la competició com els seus companys i va fer la seva carrera; una participació en la qual va demostrar novament que és el millor amb diferència i que de moment no té ningú que li faci ombra. Va passar dues zones per les quals va ser l’únic que va aconseguir arribar fins al final. Dia rere dia, aquest pilot català fa que els aficionats al motor es qüestionin constantment a on està el límit del trial, però de moment, sembla que el de Piera no dóna cap resposta, ja que no troba cap sostre que l’aturi.

La declaració que va fer Toni després d’endur-se’n la victòria va ser la següent: “Guanyar crea addicció, i quan més ho fas més t’agrada, més ho gaudeixes i encara en vols més. Jo tinc la sort de viure i gaudir aquests moments tan especials. Són quatre anys seguits guanyant totes les probes d’aquest campionat, amb 26 victòries consecutives. No hi ha dubte de què hem treballat molt i bé, i la millor recompensa és aquesta, poder gaudir al màxim d’aquests moments. A partir d’ara enfocarem la temporada de trial a l’aire lliure amb les mateixes ganes d’aconseguir més títols”.

Des del Blog, només se li pot dir a Toni Bou que és el millor i que esperem que mai ens deixi de sorprendre.

Deixant de banda l’imparable, l’emoció d’aquest trial la portaven els pilots Albert Cabestany i Adam Raga, els quals es disputaven la segona posició a la classificació final. Acabat el trial, va ser clar que el de Tarragona, Albert Cabestany, va tenir el dia millor que el seu rival i se’n va poder emportar el subcampionat. Segons Cabestany: “estic satisfet del trial d’avui i de com he pilotat en general. Veient el nivell en què es troba Toni, sent realistes és al millor al qual podem aspirar, i aconseguir-ho és un gran èxit, ja que tots els rivals van molt forts i amb el reglament actual és molt complicat estar sempre al podi. He fet una temporada indoor molt regular, he aconseguit 3 segons i 2 tercers sense baixar del podi i treballant molt bé mentalment durant els moments delicats. Aquí a Oviedo m’he trobat molt còmode pilotant i he gaudit a sobre la moto, tot i que a priori semblava un trial que havia de ser tot el contrari. Vull agrair a tot l’equip i tota la gent que fan que dia rere dia entrenar sigui un plaer i que als 33 anys pugui estar donant guerra com un Junior. Moltes gràcies!”.

Molt sinceres són les paraules de Cabestany, ja que és cert que a cada competició se’l veu a sobre la moto gaudint com si fos un nen petit, i tot i els seus 33 anys, té un estil de pilotatge únic. Des del Blog, vull felicitar-lo i donar-li ànims per seguir endavant amb aquest subcampionat que ja té a la butxaca.

Una posició més endarrere, tenim al pilot de Terres de l’Ebre, que tot i fer un mal inici de temporada, va arribar a Oviedo amb opcions d’emportar-se’n el medalló de plata; aquest no és altre que Adam Raga.

Raga va començar el dia d’una manera millorable, les fases de classificació no van ser les millors per un pilot de la seva talla. Un cop aconseguit un lloc a la final però, el pilot de Gas-Gas va fer un canvi de mentalitat  i ho va donar tot de si mateix fins al final. El dur esforç li va servir per endur-se’n el bronze, encara que tot i que aquest resultat tan merescut no li va ser suficient per aconseguir la posició per la qual aspirava. Raga fa el següent balanç del campionat: “avui he començat malament durant la classificatòria, amb dues errades importants, però tot i així, crec que he pilotat bé. Les següents fases de la cursa he agafat confiança i tot m’ha anat millor. Ho he fet bé a la semifinal i també a la final. Ha estat una llàstima, perquè m’ha faltat molt poc per aconseguir un excel·lent resultat. He vist que ho tenia complicat per acabar segon en el campionat, ja que només guanyant tenia l’opció. Ho he provat fins al final, però no ha estat possible. Tot i així, he d’estar content de com ha anat, a nivell de tècnica i forma he estat millor que l’any passat, encara que acabar tercer no era el meu objectiu. He arrossegat el mal resultat de Sheffield tot el campionat i ha estat difícil de recuperar-lo”.

Tot i que a vegades els resultats no són els mateixos pels quals un aspira, aconseguir estar al podi amb una competició d’aquesta anomenada, és quelcom mereixedor per treure’s el barret davant de Raga. Felicitats des del Bloc de Gestió Cultural!

Passant a fer referència a la primera posició fora del podi, aquesta se l’ha emportat l’anglès James Dabill, l’únic pilot que s’ha vist amb força per plantar cara als pilots catalans durant el campionat del món. El britànic ha donat una lliçó de pilotatge durant totes les proves, i ha deixat ben calar, que el seu límit no serà una quarta posició i que l’any que ve tornarà amb ganes de més i de trepitjar els graons de podi. Des del Blog, dedicar-li també les corresponents felicitacions i dir-li que no li treure’m els ulls de sobre per veure els seus progressos que fa cada dia a pas de gegant.

Després de Dabill, les següents posicions han estat: Jeroni Fajardo (5è), Takahisa Fujinami (6è), Loris Gubian (7è) i Jorge Casales (8è).

És impossible que tots els pilots puguin estar a les posicions de podi, ja que els escollits només poden ser tres. No obstant, tots els pilots esmentats han realitzat una bona temporada, i cal dir que alguns d’ells no han pogut estar més endavant per petites errades que de ben segur que no tornaran a cometre.

Jeroni Fajardo, pilot Beta, ha estat el pilot que de més a prop ha tocat els calaixos del podi, i tot i fer molt bones carreres, la poca constància dels seus bons resultats no li han permès estar més endavant al ranking final del campionat. Segur que l’any que ve ho farà molt millor i escalarà més d’una posició sense masses dificultats. (Felicitats Jeroni per la bona feina feta aquesta temporada!).

El darrer pilot del qual voldria parlar, és del gallec Gorge Casales, pilot que fa ben poc ha fet els 18 anys, i per tant és el rokie  del campionat; no per ser l’inexpert ha deixat de mostrar detalls de qualitat que l’han fet destacar com un possible futur campió, i és que poder encara no té la força o no ha acabat d’adquirir la tècnica que tenen els seus rivals, però durant totes les carreres, ha demostrat que no para de lluitar fins al final i que no posa les coses gens fàcils als seus contrincants. Segur que amb poques temporades serà un dels aspirants a les posicions de podi, no ho dubteu! Tots els ànims i motivació des del Blog de Gestió Cultural Gorge!

Per concloure la crònica, m’agradaria dir que ha estat un honor poder compartir amb tots els lectors els esdeveniments d’aquest mundial X-Trial 2014, i si alguna cosa en podem extreure de totes les carreres, és que hi ha molta competitivitat i que s’ha de ser constant i treballador per poder aspirar a les posicions que tot pilot somia, ja que quan arriben les carreres... les zones, la pressió, la tècnica, els nervis i la concentració, marquen la diferència i fan que només tres pilots puguin ser els escollits.

¿Com es preparant els pilots de cara al següent campionat del món de trial Indoor? Esperem veure-ho la temporada vinent! La qual segur que estarà ben carregada de canvis, novetats, i sobretot... de molta emoció, esportivitat i benzina!

Salut lectors.
 
Marc Prat Garcia

Cultura emergent

Conferència de Lluís Freixas

Dilluns 17 de març, ens va visitar Lluís Freixas a l'assignatura de Gestió Cultural. Després d’una trajectòria professional dedicada a la poesia i al periodisme, actualment, és el gestor de la Casa de Cultura de Girona. Ens ha explicat la valuosa tasca que duu a terme en aquest edifici que, anteriorment, havia estat la seu inicial de la Facultat de Lletres i d’altres institucions.
La idea principal que ha volgut transmetre el nostre convidat ha estat la importància que tenen centres culturals com la Casa de Cultura de Girona, que en algunes ocasions s'ha menystingut.  Alhora, també ha remarcat la necessitat de tenir una visió global i local de la cultura gironina.

Els dos àmbits en els quals s’ha centrat durant la conferència i que ens ha explicat àmpliament són la música, ja que la Casa de Cultura comparteix seu amb el Conservatori de Música de Girona, i l'art. Gràcies a l'experiència de Freixas dins la gestió cultural, la Casa de Cultura de Girona s'ha regit per una programació setmanal, on cada divendres se celebra un concert en el qual hi participen talents emergents, música d'autor, i també música d'arrels tradicionals. Relacionat amb el món artístic, la Casa es dedica a la planificació de diverses exposicions d'artistes, les quals són de caràcter divulgatiu i són el resultat d'una selecció feta per un jurat després d'obtenir els projectes demanats. L'interès per aquest tipus d'artistes és fruit de la voluntat de voler donar una oportunitat a les minories que no tenen sortida comercial, i no tenen cabuda a altres espais de la ciutat.
Gràcies a les actuacions, al cap dels anys, han aconseguit tenir un públic molt fidel fet que ha contribuït en l'intent de presentar el que vol l'audiència però, malgrat tot, intenten introduir novetats per tal d'atraure i crear nous públics.

Lluís Freixas ha destacat que la gestió cultural ha de tenir una voluntat social, és per això, que la Casa de Cultura no treu rendiment econòmic de les activitats que duu a terme, mentre les institucions dedicades a la gestió empresarial treballen per a obtenir un benefici lucratiu. La cultura és la base de tots els avenços humans i, per tant, la divulgació i la relació de tots els àmbits d’aquesta haurien de ser valorats com a prioritat dins la societat.
La qüestió no és adquirir un coneixement ampli d'un àmbit cultural en concret sense tenir la capacitat de relacionar-lo amb l'entorn immediat, sinó que cal conèixer la cultura que ens envolta per tal de trobar l’excel·lència que durant molts anys s'ha buscat en aquest espai.



Irene Coll, Dounia El Kadaoui, Anna Molas i Bibiana Motos.

divendres, 28 de març del 2014

Comença el primer divendres del Festival Strenes


El Festival Strenes va començar ahir a la nit, a l’Auditori de la ciutat amb un espectacle de Cançons de revolta, una activitat inclosa dins dels actes del tricentenari. Avui però, 28 de març hi ha noves actuacions.

Primerament, Gerard Quintana estrena el seu nou disc Tothom ho sap, a l’Auditori de Girona. Aquest esdeveniment és a les 21:00 hores i coincideix amb un altre espectacle, en aquest cas a la Sala de Teatre La Planeta on Joan Colomo també farà la presentació oficial de La Fíbia i la Fòbia. Aquest però, farà dues presentacions, una a la hora que hem esmentat i l’altre a les 23:00 hores a la mateixa sala.

Següentment, a la Impremta, a les 23:30 hores, hi actuaran La senyoreta Descalça, un bon descobriment actual, un grup de Banyoles que presenta una mescla de diferents estils musicals amb l’electrònica. Van quedar dels cinc finalistes al concurs de grups emergents de Sona9.

Finalment, el grup més esperat d’aquesta nit, és Oques Grasses, que presenten el seu nou disc a la Mirona a les 23:00 hores. El grup osonenc  va fer furor amb el seu primer disc Un dia no sé com, va contagiar la seva música per totes les terres catalanes. Ells mateixos han preferit no descansar i treballar fort pel següent disc que avui presenten a la nostra ciutat. El nom del disc és Digue-n’hi com vulguis, aquest va sortir el passat 4 de març, ja l’han presentat a diferents poblacions però no podia faltar al Festival Strenes. Les entrades costen 5 euros anticipada i 10 a la mateixa taquilla.


Pel que fa a la programació del cap de setmana, el dissabte actuaran arreu de la ciutat Judit Neddermann, Els Diables d’Onyar, Germà Negre, Feliu Ventura, Els Pets i Nou Dits. 






Alba Orra Bassas

dijous, 27 de març del 2014

Dos minuts condemnen el Girona a Gijón (3-1)

Segon partit de Pablo Machín a la banqueta del Girona que va acabar amb una contundent derrota del equip blanc-i-vermell a Gijón. L’Sporting va donar molt poques opcions al cuer de la categoria i a la primera part semblava tot enllestit. Dos minuts fatídics van enfonsar als gironins després que Ortuño -amb un gran gol- empatés el gol de Lekic.

Timor en una imatge del partit al Molinón de diumenge passat.- www.golaverage.com 

Pablo Machín sorprenia tothom sortint d’inici amb una variable tàctica molt diferent de la utilitzada fins ara. El tècnic numantí va alinear tres centrals –Ramalho, Richy i Migue- i dos carrilers –Juncà i Iván López-. En els primers minuts els dos equips es van tenir molt de respecte, però ben aviat l’Sporting demostraria el seu potencial ofensiu en constants arribades a la porteria defensada per Isaac Becerra. Lekic va obrir la llauna al minut 24 de partit després d’una gran desmarcada pel centre de la defensa. Els gironins van respondre ràpid en una de les poques arribades que van tenir, i Ortuño al 33’ no va perdonar després d’un bon xut a l’escaire dreta de Cuéllar (1-1).
L’alegria balnc-i-vermella no va durar gaire i en dos minuts per oblidar, Scepovic i Lekic van fer pujar un 3-1 al marcador que no es mouria en tot el partit. Totes dues jugades desafortunades, i un Becerra que no va tenir un bon partit, van sentenciar el matx a favor de l’Sporting de Gijón (3-1).
A la represa i sense gaires canvis, el Girona va intentar posar un plus d’intensitat per capgirar l’encontre, però la segona part no va tenir gaire història. Alguna arribada aïllada i sense gaire perill van marcar els compassos del segon temps. Jandro ho va intentar, i Juncà per l’esquerra va ser el jugador més incisiu del conjunt gironí. A més de la derrota, la nota negativa va ser la lesió del davanter Ortuño després d’una topada amb un defensa rival.
Després de la derrota al Molinón, l’equip dirigit per Pablo Machín és més cuer i per sortir del descens seran necessàries unes set o vuit victòries, que ara per ara, semblen complicades d’aconseguir, tot i el canvi d’actitud de l’equip.


La setmana vinent el Girona rebrà a Montilivi un altre equip en zona de descens, l’Alcorcón. El partit es jugarà el diumenge a les 17:00h.


Òscar Domínguez Sánchez

dimecres, 26 de març del 2014

Segona edició del festival Strenes



Del 27 de març al 13 d’abril Girona s’omplirà de bona música

Demà s’inaugurarà una nova edició del festival de música Strenes, un referent de la música catalana que reuneix a grups d’arreu de Catalunya per presentar els seus nous projectes. Una ocasió que, sens dubte, situa la ciutat com a nucli cultural que, d’altra banda, anima al turisme.
Els Amics de les Arts, Mishima, Sanjosex, Joan Dausà, The Mamzelles, Toni Beiro, Joan Masdéu o Blaumut són alguns dels noms que més sonaran durant el festival. Per consultar la resta de grups us podeu adreçar a la pàgina oficial www.festivalstrenes.cat
Una gran producció per al Teatre Auditori de Granollers.

"Un projecte excepcional", així ho ha definit Alba Barnusell, regidora de cultura de Granollers, i així es presenta aquesta gran coproducció de 'La Flauta Màgica' de Mozart, produïda entre Teatre Auditori de Granollers, l'Associació Cultural de Granollers, l'Orquestra de Cambra de Granollers i la Societat Coral Amics de la Unió i amb la participació de l’Escola Salvador Espriu i la direcció escènica de Marta G. Otin. Tots ells han fet possible un espectacle que és "la suma de molts esforços", d'estrena el proper diumenge dia 30 de març i amb programació, els dos dies següents, destinada als centres escolars de la comarca. En total, es preveuen uns 2.000 espectadors, una xifra que dóna fe de l’excepcionalitat i de la grandesa del projecte cultural i educatiu endegat.

La recepció del Teatre Auditori de Granollers ha viscut aquest dimarts la presentació oficial de la producció, amb tots els agents implicats. El primer en parlar ha estat Josep Vila, director de la Societat Coral Amics de la Unió i responsable de la direcció artística, que ha volgut subratllar la importància del fet i la "gran feina feta al llarg de totes aquestes darreres setmanes". Des de la vessant musical, ha afirmat que el primer repte va ser triar l’obra, essent la popular 'La Flauta Màgica' l'escoliida. "Amb l’adaptació que vam fer de 'Hansel i Gretel' ens vam adonar que aquests tipus d’òperes adaptades al català encetaven una línia molt interessant a seguir", ha declarat mentre ha subratllat la feina feta per Albert Romaní, "autor d'una gran adaptació". "La grandesa de l'obra farà que en escena hi trobem tot un seguit de melodies molt reconeixibles, acompanyades per a l'ocasió d’un cor i d’un cantant professional, Toni Marsol, que interpreta el paper de Papageno".

La direcció musical i artística, però, no tindrien sentit sense l’altra gran pota de la funció, l’escola Salvador Espriu i tots els nens que participen a l’espectacle. En paraules de la professora de quart de primària del propi centre, "és una gran sort de ser part d’aquest gran projecte i haig de dir que estem molt agraïts que ens hagin escollit a nosaltres". També ha afegit la importància que té ser-hi, "ja que aquesta potser és l’única oportunitat que tindran els nens de ser un projecte col·lectiu com aquest". A banda de la professora de música, també han dit la seva en Roger i la Clàudia, dos dels nens participants. Per a en Roger, que fa de 'guardià', l’obra és "una oportunitat per poder créixer amb una gran recompensa final", i ha afegit que els nens que no han volgut ser-hi "s’ho perden". La Clàudia, una de les 'ratetes', ha destacat que "l’experiència ha estat molt bonica".

Jana Manzano Moreno



dimarts, 25 de març del 2014

Ja ha arribat la primavera!


El pròxim diumenge dia 30 de març se celebrarà la sisena edició de la Fira de la Flor i el Planter de Salt.

Aquesta celebració tindrà lloc entre les 9 i les 14 hores al Parc del Rec Monar. El divendres es donarà el tret de sortida a aquest cap de setmana dedicat a flors i plantes amb una xerrada tècnica sobre l’horta de proximitat que es farà a la Factoria Cultural Coma Cros. Ja dissabte dia 29 de Març hi haurà una visita guiada a les hortes, que sortirà a les cinc de la tarda.
Avui hi ha hagut la presentació de la Fira de la Flor i el Planter i ens hem assabentat que a la fira hi podrem trobar planter de Salt i ecològic, fruiters, flors, plantes medicinals i aromàtiques, eines, tallers per adults i infants, plafons escolars, esmorzar de pagès, entre moltes altres coses.


Anna Molas i Sagué.

divendres, 21 de març del 2014

Un cowboy homòfob, un transvestit, i el SIDA

Texas, any 1987: el gran desconegut aterra als que semblen les seves úniques víctimes (homosexuals) i crea rebuig als més conservadors; aquest és el teló de fons de la història real que explica Dallas Buyers Club. El virus del SIDA no es coneixia tal i com es coneix ara, però els pocs avenços que es podien fer eren sovint amagats pel govern si els seus interessos econòmics perillaven. Ron Woodroof (Matthew McConaughey), un cowboy infectat pel virus, va deixar enrere els seus prejudicis en conèixer un transvestit (Jared Leto) que el va ajudar en la seva missió de lluitar contra aquells que li imposaven com havia de viure i quan havia de morir.
"McConaughey y Jared Leto ofrecen unas interpretaciones fantásticas en esta fascinante historia verídica, con la que sorprendentemente es fácil identificarse." Variety, una de les revistes culturals més prestigioses als Estats Units, elogia aquest film que ha portat a McConaughey a perdre 13 quilos i a Leto a transformar-se en una dona. No són simples transformacions físiques sinó un procés per expressar el caràcter de les persones reals que van protagonitzar el que es mostra a la pel·lícula: la fragilitat física dels malalts de SIDA, i la fragilitat emocional de viure en un país que no els escolta i els rebutja.

3 Oscar, 2 Globos d’or, i sis premis més avalen l’èxit de Dallas Buyers Club que, tot i ser una pel·lícula relativament de baix pressupost, ha aconseguit arribar a nombroses sales de cinema d’Espanya (segurament gràcies a estrenar-se després d’haver estat tant premiada). Aquest fet, i la promoció de la que hem anat parlant els últims mesos de Los Miércoles al Cine, poden fer aconseguir una bona recaptació per aquesta pel·lícula, la qual va tenir moltes dificultats abans de poder-se rodar però que ha aconseguit donar a conèixer una història que fa trenta anys no es volia escoltar.

Irene Coll Rabell

dijous, 20 de març del 2014

ESPORT, COMPETICIÓ I SOLIDARITAT
Comenceu a pensar quina opció triar! El 30 de Març, Girona ens presenta l'oportunitat de gaudir d'un cap de setmana per passar en família o amb amics fent esport i sent solidaris.

PRIMERA OPCIÓ: 14è campionat funky hip-hop ciutat de Girona.

Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop “Ciutat de Girona”, que enguany arriba a la seva catorzena edició.
Diumenge 30 de març el Pavelló Municipal Girona-Fontajau espera acollir a més de 600 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres comarques de Girona ens presentaran les seves coreografies de les 16 a les 20 h.
Novetats de l’edició d’enguany:
- Nova categoria: Duo. Categoria formada per dues persones.
- Obertura de portes a les 15 h
- Inici del campionat a les 16 h
Es pot assistir com a públic (preu entrada 3€ per persona) i gaudir de les actuacions i balls. El inici del campionat és a les 16 h, i al venda d’entrades a partir de les 14 h.
Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona i compte amb la col·laboració de Ingisa i Veri – Aigües del Pirineu i Hotels Sidorme.
Una competició ple d’estil, de diversitat, de talent, de professionalitat i de complexes coreografies treballades i presentades Diumenge 30 de març el Pavelló Municipal Girona-Fontajau .
Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop “Ciutat de Girona”, que enguany arriba a la seva catorzena edició.
L’esdeveniment espera acollir a més de 600 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres comarques de Girona ens presentaran les seves coreografies de les 16 a les 20 h.
Novetats de l’edició d’enguany:
- Nova categoria: Duo. Categoria formada per dues persones.
- Obertura de portes a les 15 h
- Inici del campionat a les 16 h
Es pot assistir com a públic (preu entrada 3€ per persona) i gaudir de les actuacions i balls. El inici del campionat és a les 16 h, i al venda d’entrades a partir de les 14 h.
Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona i compte amb la col·laboració de Ingisa i Veri – Aigües del Pirineu i Hotels Sidorme.
Més informació podeu consultar aquest díptic informatiu clicant a aquest enllaç http://www2.girona.cat/documents/11622/90e9e31f-d398-49de-91f8-1418627e54f7

SEGONA OPCIÓ: 7a Cursa popular i infantil solidaria al Parc de Bombers de Girona. 



Aquesta nova edició del 2014 de la cursa tornarà a ser SOLIDARIA i destinarà tots els beneficis obtinguts a un fi solidari. Tot i així hi haurà el clàssic pa amb tomata i botifarra per a tothom qui hi participi, copes i medalles.
SORTIDA i ARRIBADA: Parc de Bombers de la ciutat de Girona (C. Joan Torró i Cabratosa - Mas Xirgu)
DATA: 30 de març de 2014 a les 9:30 (infantil) 10:00 (adult)
RECORREGUT adults: 11Km (60 % terra, 40% asfalt)
RECORREGUT infantil: al voltant i interior de les instal·lacions del parc de bombers
- de 4 a 6 anys: 300m (nascuts entre 2008 i 2010)
- de 7 a 9: 600m  (nascuts entre 2005 i 2007)
- de 10 a 12: 1200m (nascuts entre 2002 i 2004)
PREU: 10€ Adult - 7€ infantil (nascuts del 2001 al 2009 en 3 categories)
INCLOU: (inscripció, braga de coll, pa amb tomata amb botifarra i beguda)
Els beneficis de la cursa aniran destinats a :
50% dels beneficis a projectes de l'àmbit educatiu de Càritas Girona i 
50% dels beneficis a l'associació Confiança Solidaria Girona
També fem una recapta d'aliments que també anirà destinada a l'associació Confiança Solidaria Girona
Tots els infantils tenen premi (medalles)
INSCRIPCIÓNS: fins el 29 de març
INSCRIPCIÓNS EL DIA DE LA CURSA: 15 €
MÀXIM INSCRIPCIÓNS: 600

Si voleu fer un cap d’ull a un vídeo de la cursa popular de l’any passat cliqueu a aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=a3Re4twTd9Q



                                                                                                     AMAL BOULLARZAK