diumenge, 26 d’abril del 2015

Barcelona es vesteix de verd


El grup irlandès The Script va fer parada a Barcelona dins de la seva gira mundial iniciada el mes de febrer




Milers de persones van aplegar-se dilluns 30 de març al Palau Sant Jordi Club, per gaudir de l’únic concert a Catalunya del grup irlandès The Script. Amb més de 600.000 còpies venudes amb el seu primer disc, The Script és una de les bandes pop rock més conegudes en el món anglosaxó, i que en els últims anys s’està fent un lloc en el panorama europeu. Amb el seu quart disc d’estudi, el grup irlandès està oferint una gira mundial on ha aconseguit omplir escenaris com són l’O2 Arena de Londres, el Fòrum de Milà i el Ziggo Dome d’Amsterdam.

Abans però, va ser Tinie Tempah, raper britànic reconegut amb el Brit Awards al Millor Artista Britànic l’any 2011, qui va oferir durant una hora els seus èxits més coneguts, com per exemple Written in the Stars i Miami 2 Ibiza. A dos quarts de deu, la banda irlandesa escortada per un grup de persones amb banderes de color verd, van entrar fent una desfilada enmig dels seus fans més incondicionals. Com no podia ser de cap altre manera, el grup va donar el tret de sortida al concert amb la cançó Paint the town green, en honor a la seva ciutat natal. Amb l’ajuda dels portadors de banderes verdes, el grup va intentar transportar a tots als assistents a la seva Dublín natal, oferint un espectacle visual a l’escenari i un mosaic amb les banderes de color verd que van ocupar el Sant Jordi Club. 

Durant dues hores, el grup va tocar les cançons del seu últim àlbum No sound withouth silence, àlbum on cal destacar la cançó Superheroes, primer single del quart àlbum que ha aconseguit ser número u en les llistes musicals més importants del món. A més, no van faltar les cançons que van catapultar-los a la fama com són The man who can’t be moved i We cry. Amb un públic totalment entregat, la banda irlandesa va oferir un final de concert amb una de les cançons més estimades pels seus fans com és Hall of Fame


Maite López López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada