divendres, 10 d’abril del 2015

Teatre Lliure (Barcelona)

El Lliure, programació d’Abril

Aquest mes d’Abril, al Teatre Lliure de Barcelona hi podreu trobar disponibles les entrades per a tres nous espectacles que de ben segur us sorprendran i aportaran quelcom de nou a la vostra vida. Seguidament us faré una breu introducció de cadascuna, en primer lloc parlem de “El curiós incident del gos a mitjanit” del 9 d’Abril al 10 de Maig a Gràcia. Una adaptació teatral de la famosa novel·la de Mark Haddon, on Christopher Boone, un noi extraordinàriament intel·ligent, una nit, imagina que algun dia viatjarà per l’univers amb una nau espacial. És una petita versió de Sherlock Holmes, que voldrà resoldre el misteriós assassinat de Wellington, el gos dels seus veïns. El paper protagonista serà interpretat per Pol López, juntament amb altres actors i actrius, alguns més coneguts que d’altres; com ara Carme Fortuny, Ivan Benet i Marta Marco.


El lliure també ens ofereix “Mammón” del 10 al 26 d’Abril a Montjuïc, Espai Lliure. La primera part d’una trilogia titulada “Tot pels diners”. Amb Mammón, Cleòpatra i L’onzena plaga dibuixem els límits d’allò que estem disposats a fer per diners. La cultura, l’entorn social i la vida de parella articulen els tres espectacles, units per un fil conductor d’un dels personatges, Dylan Bravo. Es presentaran consecutivament d’Abril a Juny a l’Espai Lliure. “Mammón”, que en arameu significa “riquesa” i en hebreu “tresor”, es per als cristians el diable de l’avarícia i era per als fenicis el Déu de la bondat. El relat mitològic d’aquesta figura ens servirà per abordar la qüestió de l’actual Síria, un país immers en una de les guerres més cruels del nostre segle. En aquesta obra comptem amb l’interpretació de Nao Albet, conegut per la sèrie de televisió “Ventdelplà”.


I per acabar, tindrem properament “Frank V (Opereta d’una banca privada)” del 16 d’Abril al 17 de Maig a Montjuïc. Aliança entre Josep Maria Mestres i Sergi Belbel per a portar a l’escena un text imprescindible de Friedrich Dürrenmatt més actual que mai. Una devastadora comèdia musical sobre la banca en versió òpera rock. D’aquesta innovació teatral en destaquem les interpretacions de dos actors coneguts al món audiovisual, com són David Bagés i Ferran Rañé. Quina d’aquestes tres representacions us agradarà més? Ja teniu data límit per anar al teatre!

http://www.teatrelliure.com/es

Aina Arnó Jover

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada