dimecres, 27 de maig del 2015

De TV3 a Girona


Al cap d’una setmana  del primer rodatge d’Àtic 1ª continuen les gravacions a la terrassa amb les millors vistes de Girona. Aquest dimarts es va gravar el que serà l’últim programa. Aquest cop, i reservat pel final, el convidat va ser en Quim Masferrer, actualment conegut pel programa de TV3 El Foraster, del qual és presentador i guionista. El programa té l’objectiu de descobrir els pobles més petits de Catalunya, s’emet des del 2012 i el Gener del 2015 va començar la tercera temporada.
Uns dels requisits per ser convidat al magazine d’Àtic 1ª és ser famós i gironí. Quim Masferrer és famós, però gironí? Ell va néixer a Sant Feliu de Buixalleu, a la província de Girona, quan era més jove va estar festejant amb una noia gironina i per tant ha passat molts moments de la seva vida a Girona. De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i el 1998 va fundar la companyia teatral Teatre de Guerrilla del qual n’és el director, l'autor de tots els espectacles i actor. El jove autor contemporani ha dirigit i protagonitzat programes televisius i radiofònics per les cadenes catalanes TV3, RAC 1 i Catalunya Ràdio i ha participat activament en d'altres programes conjuntament amb Albert Om (El club, TV3) o Sílvia Cóppulo (El secret, Catalunya Ràdio) entre d'altres. Durant la temporada 2005/06 va participar en el programa de TV3 Caçadors de bolets. El 2006 va protagonitzar amb la resta d'integrants de Teatre de Guerrilla, Carles Xuriguera i Rafel Faixedas el programa d'humor Villaguerrilla, emès per TV3. A més, va ser el guionista i el presentador de la cerimònia dels III Premis Gaudí.
Entre d'altres, ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi Guardó 1924 pel programa El Foraster atorgat per Ràdio Associació de Catalunya.

Així doncs, Masferrer és un bon partit per portar-lo al magazine. Va marxar content d’haver passat uns bons moments a la terrassa del programa i amb la presència d’un públic excepcional. Aquest dimarts van venir a veure el programa en directe els membres de la Fundació Astres, els quals van col·laborar amb el programa fent els mobles de l’escenari. 

Nàdia Serramià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada