dimarts, 26 de maig del 2015

Un nou programa gironí



Què us semblaria si uns joves aficionats volguessin realitzar un programa de tele sense tenir pressupost? Molts pensaríeu que és una bogeria atès que estem en una època difícil on ens veiem obligats a estalviar i pensar en el nostre futur, una època on veiem retallades per tot arreu, on molts treballadors estan a l’atur i costa molt trobar feina i molts joves han hagut de marxar a l’estranger a treballar.
Doncs, l’equip de Dogas Produccions, una productora audiovisual jove i de joves, amb valentia i coratge s’enfronta a aquesta realitat i lluita per tirar endavant un projecte audiovisual innovador.
Volen presentar un “magazine” anomenat Àtic 1ª. Els magazins són uns formats audiovisuals que combinen diferents gèneres i es proposen diferents temes. Normalment tenen la finalitat d’entretenir. Àtic 1ª està pensat per a un públic que s’estén dels 16 fins als 45 anys. Es tracte d’un programa d’una durada aproximada de 20 minuts, amb diverses seccions: una entrevista a un convidat, una secció de màgia, una secció per trobar parella i un espai de cuina. Sempre el motiu principal és el convidat el qual tindrà unes característiques bàsiques: ser famós i ser de Girona.  Tot això amb la col·laboració de dos grups musicals: per una banda Bananna Beach, que actuarà durant el programa; i  per altra banda Tram’s que interpretarà el tema principal del magazine. L’escenari del programa és una terrassa de Girona que ofereix unes vistes impressionants de la Catedral de Girona, l’Església de Sant Fèlix i el riu Onyar.
El primer programa es va gravar el dimarts 28 d’Abril i el convidat va ser Pere Pons, futbolista català, que actualment juga al Girona Futbol Club de la Segona Divisió d’Espanya. 

Per tancar el programa el convidat i el presentador van degustar el plat cuinat anteriorment per la cuinera del programa i la banda de música, Bananna Beach, s’acomiada toca una cançó. 



Nàdia Serramià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada