dijous, 28 de maig del 2015

Scott Bradlee i la Post Modern Jukebox Band a la Sala Apolo de Barcelona

Scott Bradlee i la Post Modern Jukebox Band van passar per Barcelona, de la mà del Festival del Mil·leni, per regalar als assistents una nit de bona música i bon ambient en estat pur. Van desplegar una festa única en la qual el pop i el rock van agafar de la mà al blues i van demostrar que la bona música actualment queda molt per sobre dels gèneres.

No són gaires les bandes capaces de reunir a desenes de persones sota un mateix sostre i que cada assistent surti de la sala amb el mateix estat d’ànim, cosa que demostra que es necessita molt més que predisposició o gustos musicals. Aquest grup té sens dubte una màgia especial, i junt amb la seva innegable proximitat amb el públic a còpia de bromes i bon humor, i sense tenir en compte les distàncies curtes, fan que els espectadors es quedin amb la imatge d’un espectacle incomparable. El passat 24 de febrer van oferir un gran concert a la Sala Apolo de Barcelona, que no va deixar indiferent a ningú.

Com qualsevol festa és necessari un mestre de cerimònies, i en aquesta ocasió van comptar amb Mykal Kilgore, showman d’indiscutible energia i gran cantant, com va demostrar al llarg de tota la nit, ja fos participant en els cors de les cançons o brillant per si sol interpretant cançons de Katy Perry, o el gran clàssic Shout!. Tinguem en compte també que en directe són encara més evidents els arranjaments en clau jazz o blues que Bradlee i el seu equip fan de hits del rock i pop de Lady Gaga, Maroon 5 o Bon Jovi entre d’altres. Un dels millors moment de l’espectacle fou sens dubte la versió en cabaret de Womanizer de Britney Spears, on es van acabar involucrant també les primeres fileres.

Una nit ben especial que segurament fou detonant del fenomen ‘boca-orella’; és només qüestió de temps que a còpia de talent i bon humor aquesta banda creixi en èxit.

Carolina Fontboté Piera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada