dijous, 7 de maig del 2015

Teatre Lliure (Barcelona)

El Lliure, programació de Maig

Finalment, i per acabar amb el meu seguiment del Teatre Lliure de Barcelona, us presentaré la programació d’aquest mes de Maig. En primer lloc, i amb les entrades esgotades, continuem des del mes passat amb “El curiós incident del gos a mitjanit”, la seva durada de representació havia de ser del 9 d’Abril al 10 de Maig, no obstant s’ha hagut d’allargar la durada de representació d’aquesta obra teatral fins al 24 d’aquest mes, es dur a terme a l’escenari de Gràcia, com fins ara. Aquesta és l’adaptació teatral de la famosa novel·la de Mark Haddon, que tracta d’un noi extraordinàriament intel·ligent, que voldrà resoldre el misteriós assassinat de Wellington, el gos dels seus veïns.


El lliure també ens ofereix “Cleòpatra” del 6 al 24 de Maig a Montjuïc, a l’Espai Lliure. La segona part de la trilogia que ja vaig presentar el mes passat, titulada “Tot pels diners”. Amb Mammón, Cleòpatra i L’onzena plaga dibuixem els límits d’allò que estem disposats a fer per diners. En aquesta segona part, Dylan, el protagonista, després de viure quinze anys en una Babilònia del pecat i la corrupció, torna a Barcelona per a intentar retrobar els seus orígens i esperant desintoxicar-se de la seva afició al sexe de pagament i a la coca. Acaba llogant una habitació a dos passos d’aquí, a Poble Sec, en el passeig de la Puríssima Concepció, a casa d’una dona peculiar, Isabel. Ella rebrà en breus l’inesperada visita de la filla que mai va poder cuidar, Paola, i que porta una bossa “Kipsta” carregada de problemes. Per aquesta segona part, comptem amb l’ interpretació d’Anna Azcona, Clàudia Benito i no podia faltar, Manel Sans, donant vida al protagonista.


I per acabar, continuem tenint  “Frank V (Opereta d’una banca privada)” del 16 d’Abril al 17 de Maig a Montjuïc. Un text imprescindible de Friedrich Dürrenmatt més actual que mai. Una devastadora comèdia musical sobre la banca en versió òpera rock. D’aquesta innovació teatral en destaquem les interpretacions de dos actors coneguts al món audiovisual, com són David Bagés i Ferran Rañé. Aquest mes teniu l’oportunitat de veure la segona part de la trilogia “Tot pels diners” o bé anar a veure una d’aquestes dues obres teatrals que repeteixen al Lliure amb tant èxit!! Si us agrada el teatre, no us ho perdeu, val la pena!!
http://www.teatrelliure.com/es

Aina Arnó Jover

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada