diumenge, 17 de maig del 2015

Marxa Popular Celrà

Marxa Popular Celrà

Una manera de fer conèixer el poble i a més a més fer activitat física és fent una marxa popular. A Celrà no són menys ja que és el quinzè any que n’organitzen una. Acostumen a ser sempre per les mateixes dates i aquest any es celebrarà el trenta-u de maig.

A diferència dels altres anys, aquesta vegada la Marxa disposarà de dos circuits, ja que el nivell esportiu i físic de tots els participants no és el mateix. Un d’ells serà de dotze quilòmetres per la gent que estigui més ben preparada. L’altre serà més curt i només en tindrà cinc, més adequat per a les famílies i la mainada.

Tant un circuit com l’altre ajudaran i donaran l’oportunitat de visitar l’entorn del municipi i d’aquesta manera es podran descobrir nous indrets si senders. A part d’això, en alguns trams del recorregut es podrà gaudir de boniques vistes panoràmiques.

El lloc de sortida serà el pavelló d’esports de Celrà i, ja que hi ha dos circuits, també hi haurà dos trets de sortida. El de la marxa popular, la dels dotze kilòmetres, es donarà a dos quarts de nou del matí. I el de la marxa familiar serà a les nou del matí.

El temps per inscriure’s serà de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí del
mateix dia trenta-u al pavelló.

L’itinerari que se seguirà en ambdós circuits serà per camins de terra i hi haurà avituallaments durant el recorregut. A l’arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants.

La dificultat de la marxa és baixa o mitjana i la duració és d’una o dues hores depenent del ritme que decideixi portar cada participant.

El preu de la marxa familiar serà de cinc euros, excepte pels menors de dotze anys que, per a ells és gratuït. El de la marxa popular és de cinc euros per tot.


L’organitzador d’aquesta marxa popular és l’Ajuntament de Celrà, però no ho fa sol ja que compta amb la col·laboració del grup ADF Sant Martí Vell- Juià- Celrà, l’Associació de Voluntari per la Millora i Protecció de l’Entorn Natural de Celrà, diferents equips TW Celrà i Nat Celrà.


                                                                       Anna Oliver Costal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada