dimecres, 17 de juny del 2015

Amb humor


Continuem amb els rodatges del magazine Àtic 1ª i aquest cop amb molt d’humor perquè tenim d’invitat a Dani Lagi, un còmic nascut a Màlaga que resideix a Girona des de fa més de 25 anys.
Lagi va ser descobert pel presentador Toni Clapés i llavors el va fitxar pel seu programa de ràdio Versió RAC1. Des del 2005 ha realitzat tres espectacles d’humor (100X1 Imitaciones, Antolagia i ¡Déjame Hablar!) a centenars de sales i teatres de tot Espanya.
Els seus “shows” estan basats en els anomenats monòleg de Stand Up Comedy que és un estil de comèdia en que el comediant es dirigeix al públic en directe. A diferencia del teatre tradicional, aquest interactua amb el públic i estableix diferents tipus de diàleg. Barreja aquest estil amb imitacions, música i improvisacions. Alguns còmics conegut l’anomenen “un monologuista a l’americana”.
Referent a la televisió, l’humorista ha realitzat col·laboracions amb TVE (El Rey de la Comedia), en 8TV (Dilluns Clapés) i amb ANTENA3 (La Escobilla Nacional). També va tornar a la ràdio, i va estar a Punto Radio més de tres anys juntament amb els professionals de Onda Rambla, Eduard Cid i Julià Bernabé.

Actualment Lagi presenta el seu propi Late Night en directe, sense cap cadena televisiva que ho emeti, sinó que ho fa amb les seves pròpies càmeres. Més tard es pot veure en el seu canal del Youtube. Ha creat un concepte pioner a Espanya que uneix teatre i televisió, amb l’eslògan  “¿Te gustaría salir en la tele? A nosotros también.”


Nàdia Serramià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada