dijous, 18 de juny del 2015

LES WORKSHOPS DE DANCE WORLD CUP SPAIN



Del 2 al 5 d’abril va tenir lloc totes les activitats que formaven part de Dance World Cup Spain, el concurs de dansa d’àmbit nacional que es va celebrar a l’Hotel Melià de Sitges. En aquestes jornades de dansa que tenien com a objectiu principal el concurs en si, es van combinar també un seguit de workshops amb tots els professors convidats.
Els alumnes es podien inscriure a les workshops per un preu de 75 euros, i això els donava la possibilitat de poder escollir les 8 classes que més pes els fes. Aquesta selecció de classes i el seu pagament, però, s’havia de fer amb antelació des de les respectives escoles de dansa.
Les workshops es van dur a terme a les sales Tramuntana 1, Tramuntana 2 i Tramuntana 3, tres sales de gran embargadura tapissades amb una moqueta i comunicades per un passadís. Un cop els alumnes havien accedit al recinte mitjançant el passe acreditatiu que havia de tenir visible cada alumne al llarg del dia s’havien de col·locar un número enganxat al cos ja que això servia als professors per atorgar, més tard, alguns premis especials com ara roba de ballet, sessions fotogràfiques, stage de dansa per una setmana, guardó al ballarí més expressiu...
Els professors que van dur a terme les classes són: Marc Aurelio, Heather Douglas, Alberto Franceshini, Alex Frei, Sergio García, Dollie Henry, Emmanuelle Lecerf, Yolanda Martín, Ursina Meyer, Sandro Minassi, Irene Pallarès,Adriano Piccione, Juan Polo, Sergi Terns, Virginia Valero, Audrey Van Herck i Natalie Wagner. Aquests 17 professors són icones de la dansa a nivell mundial ja que tenen una gran experiència i porten molts d’anys ballant i també impartint classes de dansa a alumnes d’arreu del món. La majoria d’ells tenen els seus propis conservatoris i el seu currículum és d’una extensió considerable ja que es podria dir que són eminències del món de la dansa.
Els estils que els alumnes inscrits a les workshops han pogut anar tastant al llarg d’aquests quatre dies de la mà d’aquests professionals ja esmentats han estat: Clàssic, Jazz, Contemporani, National, Estilitzada, Modern, Broadway, Hip Hop, Flamenc, Claqué. Cada un d’aquests estils, però, estava dividit en tres sub-grups, que eren: Elemental, Intermig i Avançat, per tal de que els alumnes poguessin aprofundir en la seva modalitat de dansa específica però també provar de manera senzilla nous estils.

Cada classe tenia la durada d’una hora i quart, i n’hi havia al llarg de tot el dia. De dijous a dissabte l’horari de les classes va ser de 9.00h del matí a 21.00h de la nit, amb un quart d’hora de descans entre classe i classe. El diumenge, en canvi, tot i que les classes van començar igualment a les 9.00h del matí, van acabar a les 19.00h de la tarda perquè els professors tinguessin temps d’acudir a la gala final que tenia lloc al mateix hotel a les 19.30h de la tarda.

Exemple del número que portava cada alumne

Aida Vilar Asparó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada