dijous, 18 de juny del 2015

LA GALA DE CLAUSURA




La gala de clausura que posava punt i final al concurs de dansa Dance World Cup va tenir lloc a les 19.30 hores de la tarda a l’auditori de l’Hotel Melià de Sitges. En aquesta gala els alumnes més destacats de cada categoria van representar per segona vegada les seves peces qualificades amb  medalla d’or, però aquesta vegada davant d’un públic més nombrós i vestit de gala. 
En aquesta última edició del 2015 DWC ha rebut més de 1200 alumnes inscrits que han presentat més de 1000 coreografies avaluades i puntuades segons uns criteris prèviament establert. Totes aquestes coreografies provenen d’un total de 60 escoles d’arreu d’Espanya, de llocs com ara: Illes Balears, Illes Canàries, Màlaga, València, Aragó, Madrid... De tot aquest munt de balls, a la gala final només van actuar els guardonats amb el premi d’or, és a dir, els que han tret una puntuació mínima de 85 sobre 100.
Els guanyadors de medalles d’or, juntament amb els premis de plata (coreografies amb més de 80 punts) i de bronze (més de 75 punts) de cada categoria i estil seran els que viatgin junts a la final mundial que es celebrarà a Bucarest (Romania) del dia 28 de juny al 4 de juliol. Aquest seguit de premis es van donar al llarg del diumenge en quatre entregues diferents: una a les 9h del matí, l’altra a les 10.30h i les dues últimes a les 13.30h i a les 16.00h. A més dels premis d’or, plata i bronze també es van entregar altres premis addicionals, com ara: el de millor ballarí, millor interpretació i millor coreografia per cada categoria i el premi a la millor escola, que va ser pel Jove Ballet de Catalunya, una escola que es va endur una gran quantitat de premis a cada nivell.
A l’exterior del teatre el públic va poder gaudir d’un ambient on es respirava dansa per cada costat. Hi havia diverses paradetes que venien productes de dansa: sabatilles, maillots, faldilletes, escalfadors..  També hi havia un punt de venda amb el merchandising oficial propi de l’esdeveniment i un punt d’informació on els professors podien anar a recollir les notes de les coreografies dels seus alumnes i on també podien adquirir les fotos i el vídeo enregistrat durant el concurs i en les diferents workshops.  

La gala final va resultar ser d’un nivell altíssim i el públic va poder gaudir de ballarins tècnics, precisos, amb cossos espectaculars i amb nivells molt alts de sensibilitat. El seu treball, fruit de l’esforç constant i de les infinites hores a les aules de dansa, va acabar valent la pena ja que van acabar fent emocionar a gairebé tot l’auditori. Ànims i endavant!

Auditori de l'Hotel Melià
 Aida Vilar Asparó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada