dissabte, 20 de juny del 2015

Festival Internacional de Música a Cappella [3]

La proposta complementària de Temps de Flors ens va delectar cada tarda amb un concert gratuït a la plaça Independència. Durant la setmana vam tenir l’honor d’escoltar diferents agrupacions musicals que ens van demostrar el que saben i com es defensen només amb els diversos registres vocals dels components de cada grup.
"Tutti Veus" i el seu original vestuari. 
El dimarts 12 de maig, “Tutti Veus” va oferir una posada en escena diferent i original, amb cançons catalanes, energia, ritme i interpretant a la perfecció el que volien transmetre amb el cançoner que van escollir. L’originalitat va caracteritzar l’actuació de “Tutti Veus”. Els més de cinquanta intèrprets anaven vestits a l’estil d’Oliver Twist, fent una versió molt potent de la música coral i el gospel.
L’endemà, va actuar el “Cor Jove del Conservatori Isaac Pérez” dirigit per Pablo Larraz on els joves cantants van oferir un repertori variat, des del clàssic fins a l’actualitat. El “Cos Gospel de Girona”, dirigit per Xavier Thió, va actuar dijous i divendres, en la mateixa línia, els “Gospelians de Girona”, format per persones de diverses edats amb il·lusió i moltes ganes de passar-s’ho bé i fer-ho passar bé als altres. Els tres grups van aconseguir fer arribar al públic els encants del Gospel tradicional, el contemporani i l’espiritual.
El cap de setmana del 16 i el 17 de maig, es van concloure els concerts gratuïts amb les actuacions dels italians “SeiOttavi”, reconeguts a nivell europeu i els francesos “Opus Jam”, compost per membres d’orígens culturals diferents que van incloure un nou estil i so al festival: el beatboxing.

Per una altra banda, a l’Auditori es van celebrar un seguit de concerts de pagament: els alemanys “SLIXS” i els catalans “The Hanfris Quarte” i a la Casa de Cultura, “The Gourmet Vocal Quartet”.



Aitiana Alonso Carbó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada