dijous, 18 de juny del 2015

Per acabar


A l’últim rodatge de la primera temporada d’Àtic 1ª tenim d’invitada a la model Montse Roura la qual va néixer i viu a Girona. Tímida, senzilla, natural, solidaria, optimista... són uns dels adjectius que la defineixen a la seva pàgina web. Va néixer el juliol del 1994, parla català, castellà, anglès i francès. Estudia infermeria però la seva vocació és la moda, les càmeres i els platons. Com tots de la seva edat, d’una generació preparada que es veu el mig d’unes circumstancies gens favorables, Roura es forma constantment per aconseguir els seus objectius tot i ser conscient que no és fàcil i està disposada a superar tots els obstacles.

Després de ser escollida com Dama de Lleida el 2014 (antic concurs Miss), Montse Roura ha protagonitzat una de les portades més polèmiques de la revista “Interviu” amb dues banderes, l’espanyola i una estelada, representa les dues Catalunyes, tot i que ella aposta pel respecte: “Creo en el derecho de las personas a poder expresar su opinión, pero aunque muchos quieran la independencia, formamos parte de España”, i afegeix que queden moltes preguntes sense resoldre.

La model de 20 anys va iniciar la seva carrera en el món de la moda amb tan sols 14 anys. Actualment es reportera i col·laboradora en diversos programes de la televisió local de Girona. Recentment ha sigut escollida com a Miss Facebook Espanya, segona en Miss Facebook Universo, i representarà a Espanya en el concurs de miss en la República Dominicana.

I per concloure el programa tenim el grup de música Germà Negre. El grup està format per joves banyolins i un gironí, tot va començar el 2012 quan els joves d’estils i gèneres musicals molt diferents es van veure obligats a interpretar un repertori de cançons popular catalanes per salva la Moreneta.  

Nàdia Serramià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada