dimarts, 16 de juny del 2015

La Fira del Bolet


Cada 12 d’octubre, a Llagostera es celebra la fira del Bolet. Hi ha activitats a tot el casc antic del poble, des d’un mercat tradicional, concursos de caça dels bolets, xerrades, conferències, exposicions, lliurement de premis...

El centre d’equitació de Llagostera Cavall de Mar no va voler perdre l’ocasió de participar en aquesta fira municipal que es celebra cada any. El centre va organitzar una activitat que es va allargar fins a les sis de la tarda; cinc cavalls als quals hi podien pujar els nens per a fer tres voltes, pagant tres euros, acompanyats de monitors i monitores que els guiaven en tot moment.

La fira, destacada per la seva gastronomia, va aconseguir mobilitzar a tota la gent del poble, que va gaudir de la fira i de les activitats que hi havia en tot moment.

Cavall de Mar també va gaudir d’un dia ple d’infants que feien cua per poder muntar una estona amb cavall. Amb només una pausa per dinar, el centre no va deixar d’acompanyar nens i nenes al llarg del dia.

La fira del Bolet va ser promocionada a Girona, a l’any 2013, per l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de cuiners i regidors del municipi. L’acte es va celebrar al pont de Pedra i va disposar d’un padrí com el cuiner Joan Roca, de la nissaga d’El Celler de Can Roca.
L’esdeveniment es va centrar en fer un tastet de la gastronomia boletaire a traves de vuit restaurants que van oferir menús que oscil·laven entre els vint i els setanta euros.

La fira del Bolet ha anat obtenint popularitat en terres catalanes i poc a poc va guanyant posicions en la nostre gastronomia.



Ariadna Capella Ribera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada