divendres, 19 de juny del 2015

B-Happy i B-Special, experiències viatgeres.


L'experiència anomenada B-Happy està orientada a l'oferta de turisme familiar i d'amics, de wellness, a les escapades romàntiques i amb encant; creuers i propostes de turisme nàutic, etc... Canàries i Cuba són destinacions B-Happy per la seva bones temperatures i platges, i les ofertes de Pullmantur Creuers o Royal Caribbean, també ho són.
Dins d'aquest tipus d'experiència hi ha molts destins per a la família, amics, parelles, etc...però des de B-Travel se'ns recomana alguns dels llocs que estan dins la seva fira. Catalunya és recomanada per descobrir els seus indrets únics. També podem trobar Galícia pels seus paisatges més màgics. Ens demana que vivim el País Basc en primera persona, que no ens ho expliquin i que gaudim de l'entorn natural i exòtic de les Illes Canàries. També podem trobar la Comunitat Valenciana amb les seves marques turístiques: Benidorm, Costa Blanca, Castellón Mediterràni i València Terra i Mar, consolidant-se com un destí atractiu. Però dins d'aquests destins familiars podem trobar el sol i la platja de les Illes Balears i de la Costa del Sol andalusa. Encara que una gran opció per a totes les famílies són els creuers, ja que disposen d'una gran varietat d'activitats i excursions per les diferents ciutats en què es poden visitar en els circuits que fan els creuers pel mediterrani.

Per altra banda, els que busquen l'experiència viatgera B-Special, són aquells que persegueixen vivències exclusives trobaran una oferta d'experiències de luxe, turisme de compres, o redescobriment del conegut com a local love. El shopping a Madrid, la cultura local d'Irlanda, els tresors amagats del Perú, els safaris a Tanzània o els viatges a Cambodja o Etiòpia són destinacions increïbles. Aquest tipus de viatges estan destinats per un sector del públic que té un nivell adquisitiu molt gran i no li importa gastar-se els diners, ja que els viatges estan destinats a gastar una quantitat de diners en activitats, com les compres o gaudir dels camps de golf que hi poden trobar en diferents punts del país. També aquest tipus de viatgers busquen destins exòtics, com els safaris de Tanzània. La regió del Midi-Pyrénées és una altra oportunitat pels que busquen l'experiència B-Special, ja que és accessible, acollidora i coneguda, un paradís de contrastos amb encant.




Albert Fuertes Diez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada