divendres, 19 de juny del 2015


B-Culture i B-Adventure, pels viatgers inquiets

B-Adventure és l'experiència perfecta per als amants de la naturalesa, l'aventura, els esportistes i els aficionats del turisme rural, nàutic, de muntanya o el cicloturisme. És ideal per a aquells que anhelen les emocions fortes i l'adrenalina. Algunes destinacions són la Patagònia, Argentina, Croàcia o la regió francesa de Midi Pyrénées. Dins de les destinacions nacionals destaquem Catalunya. Podem elegir el senderisme familiar al Parc Nacional d'Aigüestortes i l'estany de Sant Maurici, en canvi, si el que prefereixes és connectar amb la naturalesa, pots elegir els Pirineus catalans. Les Valls d'Àneu, les muntanyes de Prades, Berga i la Vall de Boí són llocs immillorables per endinsar-se completament a la naturalesa amb la família. Encara que també tens una altra opció que són les Terres de l'Ebre, lloc on mar i muntanya coincideixen. Podem trobar molts llocs característics que busquen els aventurers prop de casa.

Pels que busquen experiències culturals, artístiques i històriques, se'ls hi recomana que escullin l'experiència viatgera B-Culture. Els museus, les rutes culturals i literàries i el turisme cinematogràfic, musical o fotogràfic estan en el planning diari dels quals s'apuntin a aquesta modalitat. Barcelona, Tomelloso, Aragó, Israel o París són algunes destinacions “top”.
També podem destacar la riquesa cultural d'Andalusia en la qual podem destacar l'Alhambra de Granada, la Mesquita de Córdoba o la Giralda de Sevilla, que són fites monumentals de la Humanitat. Si escollim Madrid com a destí cultural podem escollir tres museus molt destacats, com són el Prado, el Reina Sofía i el Thyssen-Bornemisza, però també tenim el Palau Reial. Seguint parlant de museus podem destacar el Guggenheim de Bilbao o la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. També podem destacar les rutes literàries que hi havia a B-Travel, que destaco la de Castella-La Mancha de Miguel de Cervantes, però aprofitant que hem comentat a classe rutes literàries, podríem elegir qualsevol d'aquestes rutes que podem trobar al web “www.mapesliteraris.cat”.



Albert Fuertes Diez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada