divendres, 19 de juny del 2015

B-Delicious, experiències gastronòmiques


En aquesta nova edició B-Travel va seguir sorprenent-nos amb la zona B-Delicious, ja típica en el saló. Aquesta zona va comptar amb degustacions de cuina tradicional i de restaurants d'avantguarda amb estels Michelin. Els amants de la gastronomia van poder sentir, viure i gaudir de magnífics plats, així com tastos de vins, caves, licors o cerveses. 

L'espai va reunir l'oferta de més de 70 empreses, restaurants, destinacions i entitats. Els visitants de B-Travel van descobrir, a través del paladar i amb degustacions a partir d'un euro, els atractius turístics de diferents poblacions de Girona, Tarragona, Barcelona i Lleida. Entre altres delícies, es van poder assaborir plats típics d'Arenys de Mar, Argentona, el Penedès, el Bages, el Berguedà, el Garraf, alguns municipis de la comarca de la Selva, la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

També van degustar una gran varietat de creacions culinàries d'avantguarda, elaborades per restaurants amb estrella Michelin com Els Brancs (Roses), Les Magnòlies (Arbúcies), Les Cols (Olot), Ca L'Arpa (Banyoles), Els Tinars (Llagostera), Ca l'Enric (La Vall de Bianya) i Casamar (Llafranc). A més, per als amants de l'enoturisme, hi havia tast de vins, caves, licors i cerveses artesanes.

En aquesta edició, la zona B-Delicious, va comptar amb la col·laboració de Incatis, s'obre al món i va oferir degustacions de la cuina tradicional de Grècia, Itàlia i Iran. 

Dins la B-Travel Experience Area també hi havia personatges il·lustres de la cuina, xefs que tenen una estrella Michelin. En aquesta edició hi van participar: Paco Pérez, xef dels restaurants Miramar, Enteca i CINC, que té un total de 5 estrelles Michelin, i destacar a Carme Ruscalleda, xef del Restaurant Sant Pau que compta amb un total de tres estrelles Michelin. També va participar Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols, i Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars. Aquests dos xefs compten amb una estrella Michelin al seu restaurant.




Albert Fuertes Diez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada