divendres, 19 de juny del 2015

EXPERIÈNCIES VIATGERES

El que abans semblava reservat a uns quants, avui s’ha generalitzat i qui més qui menys ha agafat un mitjà de transport per traspassar fronteres i viure noves experiències, i el que semblava un esdeveniment fix a Barcelona amb nom, marca i 23 edicions a les seves espatlles com el Saló de Turisme, s’ha fet un canvi de cara i passa a anomenar-se B-Travel.
El certamen inaugurat per la secretaria d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va tenir lloc del 17 al 19 d’abril al recinte firal de Montjuïc. Hi van assistir un total de 211 expositors distribuïts en sectors: Catalunya, destinacions nacionals, destinacions internacionals, agències de viatges, creuers, B-nàutic, B-delicious, hotels, companyies de transport, porta del desert, turisme actiu, turisme cultural i oci, complements de viatge, premsa i LGTB experiences, en aquest darrer destacava un sector destinat exclusivament per als homosexuals.
Però què és B-Travel? B-Travel és el renovat saló internacional del turisme de Barcelona que després de 23 anys inicia una nova etapa més orientada a les experiències del viatger. Les emocions úniques i els grans moments de cada viatge és el que queda en el record de tots els aficionats a viatjar. Ara el consumidor s’ha tornat més exigent i ja no només té interès a recórrer i conèixer un lloc, sinó que vol sentir-lo i viure’l al màxim. B-Travel vol portar al visitant més enllà del viatge i reuneix experiències a mida per viatgers únics. Presenta les propostes especialitzades en turisme familiar, eno-gastronòmic, cultural, nàutic, d’aventura, de compres, creuers, wellnes o dirigits al col·lectiu gay que ofereixen les comunitats autònomes i més de 50 països i regions de tot el món. Una àmplia oferta d’emocions vinculades a cinc tendències turístiques: B-Happy, B-Special, B-Culture, B-Adventure i B-Delicious.
També cal destacar la B-Travel Experience Area que és un dels principals punts d’interès del saló. Un espai per conèixer tendències i nous productes turístics, així com per compartir experiències amb emprenedors, viatgers, líders del sector i experts de diferents àmbits relacionats amb el turisme. En aquest sector del saló participen diferents ponents realitzant xerrades de 30 minuts amb un suport audiovisual basat en algun suport dels blocs d’experiències B-Travel.





Albert Fuertes Diez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada